 Mustela кърпички икономичен пакет 3 X 70 кърпички Mustela кърпички икономичен пакет 3 X 70 кърпички

  Mustela кърпички икономичен пакет 3 X 70 кърпички Mustela кърпички икономичен пакет 3 X 70 кърпички

Кърпички, импрегнирани с растителни екстракти за еднократна употреба, специално формулирани за хигиена на чувствителна кожа. Формат на статив от 3 опаковки по 70 единици всяка (210 кърпички).


жжжжжж

29,39 лв
Единична цена: 9,7967 лв/бр
В любими
Препоръчай
Сравни
Данни
Коментари
ОПИСАНИЕ
Данни
Артикулен номер
65558785
Коментари
Няма коментари за продукта
ОПИСАНИЕ

Купете онлайн Mustela кърпички Economic Pack 3 X 70 кърпички  на най -добрата цена 

Кърпички, импрегнирани с растителни екстракти за еднократна употреба, специално формулирани за хигиена на чувствителна или алергична кожа или които трябва да се почистват често от възрастни и бебета.

Формулиран с 97% естествено получени съставки, той нежно почиства, като същевременно хидратира, омекотява и защитава деликатната кожа на бебетата, особено тези с атопична кожа или тези с алергии.

Вземете 3 пакета от 70 кърпички в една опаковка на специална цена за общо 210 кърпички за почистване.

Защо да си купите Mustela кърпички Economic Pack 3 X 70 кърпички

Почистващите кърпички Mustela съдържат Avocado Perseose, съставка, присъстваща в гамата Stelatopia, която се грижи, хидратира, омекотява и защитава деликатната бебешка кожа.

Благодарение на естествените си съставки, той осигурява висока толерантност към кожата, като може да се използва върху всеки тип кожа, без да причинява алергични реакции.

Неговият преносим размер ви позволява да вземете кърпички Mustela навсякъде и да можете да ги използвате по всяко време, когато имате нужда от тях.

WebShop System