Бочко Бебешки крем при подсичане и кожни раздразнения 100ml

Бочко Бебешки крем при подсичане и кожни раздразнения 100ml

Бебешки крем БОЧКО съдържа две от най-ефикасните съставки срещу кожни раздразнения - екстракт от смрадлика и цинков оксид. Кремът подсушава, предпазва от възпаления, заздравява деликатната бебешка кожа. Ароматът е деликатен и хипоалергичен. Подходящ за всяка възраст при: кожни раздразнения, рани, обриви, акне, ожулвания, изгаряния


Възраст: 0+
Спецификации: Без парабени
Вместимост: 100мл

жжжжжж

4,60 лв
изчерпана наличност
В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
Детайли

Тънката и нежна кожа на бебето е особено податлива на подсичане в някои зони на тялото, защото е подложена на постоянно омокряне и замърсяване. Такива зони са: гънките на вратлето, ръчичките, крачетата, зад ушите и най-вече зоните в областта на пелените (дупето и слабините). Бебешкият крем Бочко е верен помощник при появата на първите признаци на подсичане и кожни раздразнения.

ДействиеЕдновременно със заздравяващите си функции, кремът Бочко действа и като ефективна бариера срещу замърсявания и влага, така характерни за зоните на подсичане, още от първия ден на бебето. Двете важни съставки в крема - екстракт от смрадлика и цинков оксид, облекчават възпалената и раздразнена кожа и спомагат за нейното бързо възстановяване. Гладкият бял крем оформя видим предпазващ слой върху кожата, който я защитава от вредни външни въздействия.

Данни
Артикулен номер
3800002311015
Коментари
Няма коментари за продукта
WebShop System