Бочко Течен перилен препарат Алое Вера

Бочко Течен перилен препарат Алое Вера
Още по-нежен, течен перилен препарат Бочко вече е и във вариант с Алое Вера. Грижи се еднакво добре за мекотата на дрешките и за чувствителната бебешка кожа.

Разфасовка1300 мл


жжжжжж

12,50 лв
изчерпана наличност
В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
Състав
Детайли
 Биоразградими съставки
 Натурален сапун
 За бяло и за цветно пране
 Екстракт от Алое 
Данни
Артикулен номер
3800002301108
Коментари
Няма коментари за продукта
Състав

Натурален сапун. Получаването на натурален сапун е част от технологията на производство, която включва осапунване на натурално растително масло. Екстракт от алое вера. Още познато като „растението на живота“, алое вера действа бързо и ефикасно при изгаряния, предпазва кожата от инфекции и я защитава от раздразнения. Това лековито растение съдържа ценни и рядко срещани в природата елементи. Притежава антибиотични, антимикотични и противовъзпалителни свойства. Благодарение на това подпомага развитието на нови клетки, подобрява функцията на кожата и е незаменимо средство при заздравяването на рани.

Съставки: 5-15% анионни ПАВ, 5-15% нейоногенни ПАВ, <5% сапун, фосфонати, парфюм, ензими, оптичен избелител, консерванти: methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

* Стремим се да публикуваме най-актуалните списъци със съставки. Все пак имайте предвид, че промени се правят непрекъснато, затова се информирайте за включените съставки и от етикета на самия продукт.

WebShop System