HiPP HA 2 Combiotik БИО 350 гр.

HiPP HA 2 Combiotik БИО  350 гр.
Възраст: 6 месеца
Характеристики: С натурални млечно-кисели бактерии; С Пребиотик, за най-добро развитие на здравословната чревна микрофлора; С Омега-3 мастни киселини.
Нетно тегло: 350 гр.

жжжжжж

В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
Детайли
  • С Хипоалергенен протеин: решаваща роля за развитие на алергии има млечния протеин. Чрез разделяне на белтъчната структура, HiPP HA1 Combiotik ® съдържа единствено къси, ниско алергенни протеини, които организма възприема като по-малко чужди. По този начин с HiPP HA1 Combiotik ® риска от развитие на алергия към млечни протеини значително намалява, както при кърмените деца.
  • С Пробиотик – млечо-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури.
  • С Пребиотични влакнини (-GOS *) - насърчават развитието на здравословната чревна микрофлора по модела на кърменето. Галакто-олигозахариди * - от лактоза
  • С незаменимите омега-3 мастни киселини, особено важни, за развитието на мозъка и нервните клетки и по този начин, необходими за здравословния растеж на бебето, тъй като организма не може да ги синтезира в тази възраст.
  • Лесно смилаемо и добре засищащо
Данни
Производител
Hipp
Артикулен номер
9062300133575
Статус
Доставка по поръчка    
Коментари
Няма коментари за продукта
WebShop System