ЛАКТАНА | LACTANA BIO 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО

ЛАКТАНА | LACTANA BIO 1 АДАПТИРАНО МЛЯКО

жжжжжж

26,50 лв
В любими
Препоръчай
Сравни
Данни
Коментари
Състав
ОПИСАНИЕ
Начин на приготвяне
Данни
Производител
Töpfer
Артикулен номер
4006303007490
Коментари
Няма коментари за продукта
Състав

: Обезмаслено мляко*1
, Частично деминерализиранасуроватка на прах*, Растителни масла*
(Палмово масло*2
, Слънчогледово масло*, Рапично масло*), Малтодекстрин*, Лактоза*, Суроватъчен белтък,
Докозахексаеновакиселина от рибено масло, Обезмаслено мляко на прах*1
, Калиев хлорид, Калциев карбонат,
Холин битартрат, Натриев хлорид, L-тирозин, Витамин С (L-аскорбинова киселина, L-аскорбил6-палмитат),
L-триптофан, Бифидобактериякултури (B. breve, B. bifidum, B. infantis, B. longum), Железен лактат, Витамин Е (DLалфатокоферилацетат), Цинков сулфат, Витамин А (Ретинилацетат), Витамин D (Холекалциферол), Ниацин
(Никотинамид), Пантотенова киселина (D-пантотенат калций), Меден сулфат, Витамин К (Фитоменадион),
Фолиевакиселина, Витамин B1 (Тиамин мононитрат), Витамин В12 (Цианокобаламин), Витамин B6 (Пиридоксин
хидрохлорид), Манганов сулфат, Калиев йодат, Натриев селенат, Биотин (D-биотин).
1 биологично мляко от областта Алгой
2 биологично палмово масло от устойчиво земеделие
* от биологичен произход
Произведено в Германия от Töpfer GmbH,

стандартно приготвяне: 13,2 g сухо вещество + 90 ml вода

ОПИСАНИЕ

LACTANA BIO 1 – био мляко за кърмачета с 4 вида Бифидобактерии и DHA е подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени, в случаите, когато: те не са кърмени; след прекратяване на кърменето; за новородени, които се нуждаят от дохранване. То е лесносмилаемо, тъй като съдържа ценни Бифидобактерии и важни дълговерижни полиненаситени мастни киселини. LACTANA BIO 1 отговаря на най-високите изисквания по отношение на качеството съгласно най-съвременните научни познания в областта на храненето. LACTANA BIO 1 не съдържа скорбяла.

Важна информация

Майчината кърма е най-полезната и незаменима храна за Вашето бебе! Майчината кърма осигурява всеки път необходимите хранителни вещества, от които се нуждае бебето за своето здравословно развитие. 
Консултирайте се първо с педиатър или друг квалифициран специалист, ако се налага да започнете да храните детето с мляко за кърмачета.
Честият или продължителен зъбен контакт с храни или течности, които съдържат въглехидрати, може да причини сериозно увреждане на зъбите (кариес). Както всички млечни формули, LACTANA BIO 1 съдържа въглехидрати (като лактоза например). Поради това, храненето от бутилка трябва да трае точно толкова, колкото е необходимо за нахранване на детето. 
Не позволявайте на детето да използва биберона като залъгалка или да го смуче продължително. Обръщайте редовно внимание върху денталната грижа.

 

Начин на приготвяне

1. Пригответе прясно преварена вода и я оставете да се охлади до 40°С - 50°С. 2. Стерилизирайте шишето и биберона непосредствено преди употреба. Налейте около половината от определеното количество вода в шишето. 3. Проверете точното количество мляко, което трябва да използвате, в Таблицата за хранителен план и количество. Изсипете сухото съдържание в шишето, като използвате мерителната лъжичка. Винаги изравнявайте пълните мерителни лъжички, но без да използвате остри предмети за това. 4. Затворете шишето и разклатете силно. Налейте останалата част от водата и разклатете силно още веднъж. 5. Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.
Важно: винаги проверявайте предварително температурата преди хранене.

WebShop System