Töpfer Безмлечна био каша с ориз и банан

Töpfer Безмлечна био каша с ориз и банан

жжжжжж

5,10 лв
В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
Състав
Важна информация
Начин на приготвяне
Детайли

Описание на продукта

Кашата е подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец. Висококачествените бананови частици придават на кашата нейния приятен плодов вкус, който допада също и на по-големи деца и възрастни.

Данни
Производител
Töpfer
Артикулен номер
4006303004765
Коментари
Няма коментари за продукта
Състав

Оризов грис*, 5,5% бананови частици*, Витамин В1

* от биологичен произход

Важна информация

Затваряйте добре вече отворения пакет и го съхранявайте на хладно, сухо и хигиенично място. Използвайте съдържанието на отворения пакет в рамките на 2-3 седмици. За да избегнете риск от изгаряния, не затопляйте кашата в микровълновата печка. Винаги спазвайте внимателно инструкциите за приготвяне. Правилното количество ще гарантира, че вашето бебе получава хранителните вещества, от които се нуждае. Винаги давайте кашата с лъжичка и я приготвяйте непосредствено преди всяко хранене. Редовно обръщайте внимание върху денталната хигиена на детето.

Начин на приготвяне

Като млечна каша след 4-тия месец:*

Преварете 100 ml пълномаслено мляко и 100 ml вода непосредствено преди храненето. Оставете да изстине до ок. 50°С и изсипете в купичката за каша. Добавете 4 супени лъжици (приблизително 20 g) от БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ И БАНАН и разбъркайте. Оставете да набъбне за около 1 минута и да се охлади до температура, подходяща за хранене.

Като плодова каша от 6-тия месец:

Изсипете 70 ml прясно преварена и охладена до 50°C вода в купичката за каша. Добавете 2 супени лъжици (приблизително 10 g) БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ И БАНАН и 6-7 супени лъжици плодово пюре или пасирани плодове (например ябълки, круши, банани). Добавете 1 чаена лъжичка биологично рапично или слънчогледово олио, разбъркайте и оставете да се охлади до температура, подходяща за хранене.

* стандартно приготвяне

WebShop System