Бочко Бебешки пелени размер 2, 2-5 кг

Бочко Бебешки пелени размер 2, 2-5 кг
За първите месеци е важно пелената да попива добре и да не пропуска, да не запарва кожата и да не предизвиква алергични реакции. Затова е важно да знаеш, че пелените Бочко са без лосион и парфюм и са дерматологично тествани.

Разфасовка22 бр.


жжжжжж

6,99 лв
изчерпана наличност
В любими
Препоръчай
Сравни
Детайли
Данни
Коментари
ОПИСАНИЕ
СЪСТАВ
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Детайли

Действие

7 факта работят за това, бебето да бъде на сухичко и меко с пелените Бочко: 1.Сигурни. Суперабсорбиращо ядро, което попива нехомогенни течности. 2.Удобни. Еластичните зони прилягат върху анатомията на бебето в различните възрасти. 3.Надеждни. Еластичните бариери не позволяват протичане навън. 4.Свежи. Система от дишащи микропори на повърхностния слой. 5.Нежни. Меки като памук повърхности. 6.Безопасни. Сертифицирани материали. Не съдържат: лосион, парфюм, оцветители, фталати, латекс и талк. 7.Проверени. Лабораторно изпитани, дерматологично и клинично тествани. Пелените Бочко са предназначени за бебета и малки деца. Размерът, посочен на пелената, отговаря на препоръчителния диапазон от теглото на бебето.

Данни
Артикулен номер
78876
Коментари
Няма коментари за продукта
ОПИСАНИЕ

Пелените създадени от професионалистите на "Бочко" попиват бързо и непозволяват пропускането, като същевременно не запарват кожата. "Бочко Смехоранко" са сигурни пелени, които имат суперабсорбиращо ядро, което попива нехомогенни течности. Гъвкавите зони на пелените на Бочко, прилягат върху анатомията на бебето в различните възрасти, което ги прави изключително удобни. А еластичните бариери не позволяват протичане навън. Пелените са създадени по система от дишащи микропори на повърхностния слой, която предпазва деликатната кожа на бебето и намалява опасностите от запарване и подсичане. Продуктът е създаден от сертифицирани материали и не съдържа лосион, парфюм, оцветители, фталати, латекс и талк.

СЪСТАВ

Пелените Бочко не съдържат изкуствени оцветители, фталати, латекс и талк. Те са без лосион и без аромат. Това ги прави още по-деликатни към нежната бебешка кожа.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Когато повивате бебето, следете центъра, указан на коланчето на всяка пелена. Залепването трябва да стане така, че центърът да остане видим. Ако ползваната пелена е по-широка или по-тясна и не виждате центъра при залепянето на ушите, изберете друг, подходящ размер за Вашето бебе. Отнасайте се с грижа към природата и изхвъляйте на указаните за битови отпадъци места.

WebShop System