Бочко Бебешки пелени размер 5, 11-25 кг

Бочко Бебешки пелени размер 5, 11-25 кг
След прохождането си, бебето буквално "няма спирачки". Започва да прилага сложни акробатични номера и развива истински катерачески способности. Затова пелените Бочко са пригодени да абсорбират голямо количество течности за много дълго време благодарение на вложения суперабсорбент.

Разфасовка27 бр.


жжжжжж

10,90 лв
Единична цена: 0,4037 лв/бр
изчерпана наличност
В любими
Препоръчай
Сравни
Данни
Коментари
ОПИСАНИЕ
СЪСТАВ
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Данни
Артикулен номер
78877
Коментари
Няма коментари за продукта
ОПИСАНИЕ

Пелените създадени от професионалистите на "Бочко" попиват бързо и непозволяват пропускането, като същевременно не запарват кожата. "Бочко Смехоранко" са сигурни пелени, които имат суперабсорбиращо ядро, което попива нехомогенни течности. Гъвкавите зони на пелените на Бочко, прилягат върху анатомията на бебето в различните възрасти, което ги прави изключително удобни. А еластичните бариери не позволяват протичане навън. Пелените са създадени по система от дишащи микропори на повърхностния слой, която предпазва деликатната кожа на бебето и намалява опасностите от запарване и подсичане. Продуктът е създаден от сертифицирани материали и не съдържа лосион, парфюм, оцветители, фталати, латекс и талк.

СЪСТАВ

Пелените Бочко не съдържат изкуствени оцветители, фталати, латекс и талк. Те са без лосион и без аромат. Това ги прави още по-деликатни към нежната бебешка кожа.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Когато повивате бебето, следете центъра, указан на коланчето на всяка пелена. Залепването трябва да стане така, че центърът да остане видим. Ако ползваната пелена е по-широка или по-тясна и не виждате центъра при залепянето на ушите, изберете друг, подходящ размер за Вашето бебе. Отнасайте се с грижа към природата и изхвъляйте на указаните за битови отпадъци места.

WebShop System