Chicco Електрическа помпа за изцеждане на кърма, преносима

Chicco Електрическа помпа за изцеждане на кърма, преносима

* Преносима (работи с адаптер или с батерии)
* Двуфазна
* С мемори функция, която автоматично запазва избраното ниво на изцеждане
* Комплектът съдържа: помпа за кърма с шише Natural feeling 150 ml.; силиконов биберон 0м+, 1 капка, + капачка; запечатваща капачка; адаптер за ел. мрежа; чанта.


жжжжжж

310,00 лв
В любими
Препоръчай
Сравни
Данни
Коментари
Описание на продукта
Данни
Артикулен номер
8058664082261
Коментари
Няма коментари за продукта
Описание на продукта

Електрическа помпа за изцеждане на кърма Chicco е ценен артикул за майката, която кърми, особено в началния етап на появата на бебето. Помпата е особено наложителна, за периода, в който новороденото още няма сили да приема цялото количество храна, което майката може да предложи. Именно помпата съдейства за освобождение на напрежението от гърдите и не да позволява да бъдат запушени млечните канали. Удобна и лесна за употреба, електрическата помпа за изцеждане на кърма, произведена от Chicco е съставена от няколко части. Лесна за почистване и стерилизация. Мемори функция, която автоматично запазва избраното ниво на изцеждане., двуфазна. Преносима е и работи, както с батерии, така и с адаптер.

Комплектър съдържа: помпа за кърма с шише Natural feeling 150 ml, силиконов биберон 0м+ и капачка, запечатваща капачка, адаптер за ел. мрежа и чанта.

WebShop System